top of page
Thorun Ranes

Friskvernskonsulent, MNLH reg.

Neurowave Kompetanse AS

Tornsangerveien 21

1366 Lysaker

Mobil: +47 415 23 999

Nettside: https://www.friskogbevisst.no

Facebook: Frisk og bevisst

Skogveien 6c

1446 DRØBAK

Utdannelse:

  • Grunnkurs Fitness ved Norges Idrettshøyskole - 3 år deltid i anatomi og fysiologi, bevegelseslære, treningslære, kosthold og ernæring mm (bestått eksamen i 2005)

  • Et årig Utdannelse Friskvernskonsulent ved Axelson i Olso, inkludert grunnleggende kunnskap om anatomi og fysiologi (eksamen i 2006)

  • Mastery of the Self Course - The Brightpath Ishayas Ascension meditasjon - 6 mnd. ferdig 2008

Erfaring: 

Jeg har jobbet med trening siden 80-tallet, blant annet som treningsveileder, og instruktør  i aerobic og spinning.  Som Friskvernskonsulent har jeg jobbet med massasje, kosthold og stressmestring.

Jeg har brukt  Neurotapper™  i systemisk behandling av kroppen siden 2016, og gitt veiledning i egenbehandling. Jeg holder også kurs og workshops i Neuromsucle Wave- Systembehandling™ og Vitality Boost ™.

Jeg tilbyr:

  • NeuromuscleWave™ Systembehandling (behandling  og kurs)

  • NeuromuscleWave™ Vitality Boost ™ (behandling og kurs)

  • Veiledning i egenbehandling

  • Kurs og workshops med bruk av Neurowave Tapper

Om meg: 

Min interessen for helse startet allerede i 1972. Da var jeg kun 10 år gammel og min mormor døde av hjerteinfarkt. Alt som kunne gjøres for å forebygge livsstilssykdommer fikk min interesse. Det ble fokus på mat og trening, noe jeg til dags dato har stor glede av. 

Utfordringer underveis har vært å finne den rette balansen. Jeg har også erfart konsekvensen av å overbelaste kroppen, hvor smerter og plager satte seg. Det vekket interessen for meditasjon og bevisstgjøring. Det har vært inspirerende og givende å utforske nye "Helseverktøy".

Neurowave Tapperen er nå blitt mitt favoritt-verktøy. Jeg opplever den gir energi, roer ned sinnet og er veldig behagelig å jobbe med.

Kontakt Thorun Ranes for behandling eller kurs:

thorun@neurowave.no

Mobil: 415 23 999

bottom of page