Versjon1. Juni 2018

 

1 Innledning

 

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Neurowave AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

 

Nettstedet neurowave.no gir deg som kunde mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på, og tar i bruk nettstedet samtykker du til vilkårene.

Vilkårene beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvilke rettigheter og valgmuligheter du har som kunde.

Du har rett på informasjonen som følger og du har rett til og be om innsyn/endre, og slette informasjonen vi har laget om deg (med noen unntak hvor annen lovgivning er gjeldende).

 

Behandlingsansvarlig:

Neurowave AS

Sonsveien 65

1555 Son

org.nr. 912604306

E-post: post@neurowave.no

Telefon: +47 450 25 886 

Personvernombud:

E-post: post@neurowave.no

Telefon: +47 450 25 886

 

2 Personopplysninger

 

Når du handler på neurowave.no trenger vi navn, adresse, telefon og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. 

Vi følger lov om behandling av personopplysninger (GDPR)

 

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på vår hjemmeside neurowave.no og nyhetsbrev eller i kontaktskjema for svar på spørsmål, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

3 Kommunikasjon gjennom e-post og sms

 

Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til. Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene. MailChimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med MailChimp.

 

4 Innsyn og retting

 

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@neurowave.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

5 Oppbevaring og sletting

 

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

6 Informasjon om bruk av informasjonskapsler

 

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Du kan også avvise bruken av cookies på din maskin ved å justere de nødvendige innstillingene på nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

 

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

 

7. WIX

 

Vår nettside neurowave.no er levert av wix.com. Personopplysninger skal kunne bli ajourført, behandlet og lagret av Wix og våre autoriserte, tilknyttede og tjenesteleverandører i USA, i Europa (herunder Litauen, Tyskland og Ukraina), i Israel og i andre jurisdiksjoner ut fra hva som er nødvendig for ordentlig levering av våre Tjenester og/eller for det som måtte bli krevd av lovverket (som ytterligere forklart nedenfor). 

Wix.com Ltd. er basert i Israel, som av Europakommisjonen anses å gi et adekvat beskyttelsesnivå for vern av personopplysninger for beboere i EU-stater.

Wix' tilknyttede og tjenesteleverandører som lagrer eller behandler dine Personopplysninger på vegne av Wix, er alle forpliktet til å holde dem beskyttet og sikret i samsvar med bransjestandarder og uansett om svakere, rettslige krav måtte gjelde i deres jurisdiksjon.

 

8. Vipps

 

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

 

9. Tripletex AS

Tripletex er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

 

10. Logistra

 

Logistra er vår leverandør av EDI-løsning. Når du handler i vår nettbutikk så vil informasjon som navn, telefonnummer og adresse deles med Logistra for utskrift av fraktbrev og transport-etiketter.

 

11. Postnord

Vi sender pakker med Postnord og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

14 Google Analytics

Google Analytics levert av Google benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Besøk på dette nettstedet registreres som anonym informasjon. Informasjonen brukes til statistisk måling og analyse for å forbedre nettstedets funksjonalitet. Informasjonen inneholder ikke identifiserbare personlige opplysninger. Til denne målingen brukes script fra analyseverktøyet Google Analytics. Ved ditt besøk lagres ”cookies” (informasjonskapsler) som tekstfiler på din datamaskin.

Informasjonen som cookien samler inn om din bruk sendes til Google og lagres på selskapets servere. Google vil bruke denne informasjonen for det formål å vurdere din bruk av nettsiden, lage rapporter til innehaveren av nettstedet om aktiviteten på nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av internett.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke sammenstille din IP adresse med andre opplysninger Google måtte ha i sin besittelse.

Google Analytics sine retningslinjer for personvern gir deg rett til å nekte Google Analytics å lagre disse besøksdataene.

 

12. Facebook Pixel

 

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

13. Personopplysninger til tredjepart

Neurowave.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Neurowave AS. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Neurowave AS alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

  • Facebook Social Icon