top of page

Kontormassasje

3 timers kurs for massasje-terapeuter

Vi lærer om typiske plager og belastninger forbundet med stillesittende arbeid i en digital hverdag. Hvordan avspenne nakke, rygg og armer, og tilføre ekstra energi på arbeidsplassen.

Vi lærer å utføre effektiv behandling av 10 - 30 minutters varighet.

Balanse, holdning og pust

Dagskurs på 7 timer for terapeuter

Vi lærer å gi en times systemisk behandling av hele kroppen. Vi jobber med "oppretting” og avspenning for å fremme god balanse og dynamikk i muskelgrupper som påvirker rygg, nakke, hofter, pust, holdning og gange. Vi har fokus på diafragma, psoas og hofter. Vi går igjennom sentrale nervepunkter og soner kjent fra refleksologien. Kompendium med detaljert beskrivelse av behandlingspunkter følger med.

«Det er mange innfallsvinkler til gode helse. Min erfaring er at man kommer langt med å jobbe med to kjerneområder: Å løse opp spenninger og skape balanse i «grunnmuren»: hofter, psoas og diafragma. Å løse opp blokkeringer i nervesystemet, slik at energi og informasjon kan flyte fritt i kroppen.»

-Peder Køltzow , oppfinner av Neurowave

kurs og Workshops

Neurowave kan benyttes på utallige måter, avhengig av fokusområde og din egen arbeidsstil. Hvis du ønsker hjelp på veien kan vi tilby flere typer kurs. Det kan gi deg nye muligheter for å utvide grunnlaget for din terapeutiske praksis. Under presenterer vi våre kurs og workshop. På alle kurs tilbys en halvtimes Neurowave-intro før kurset starter. 

iStock-480861042.jpg

Vitalbehandling

3 timers kurs for massasje-terapeuter

 

Vi lærer å gi en systemisk behandling av kroppen med rom for individuell tilrettelegging, av totalt 30 minutters varighet. Vi stimulerer sentrale nervepunkter og løser opp spenninger i muskler og bindevev. Behandlingen er avslappende og har vitaliserende effekt.

IMG_3781_edited.jpg

Fotsone systembehandling

Dagskurs på 7 timer for soneterapeuter.

Du lærer å gi en systematisk behandling av fotens soner. Hvordan øke presisjonen og effektiviteten i behandlingen, samtidig som du sparer krefter og avlaster hendene. Vi bruker Neurowave™ med spesialtupper for ulike soner, linjer og problemområder. Vi deler erfaringer og caser.

«Jeg har jobbet med flere terapiformer, men fotsoneterapi har fulgt meg hele tiden, og er stadig like aktuell og effektiv. Da jeg ble presentert for Neurowave tenkte jeg at den ville lette min egen arbeidssituasjon. Det levde apparatet opp til: det ble mindre belastning på hender og armer. Etter å ha fått enda mer erfaring har jeg blitt ganske overrasket over hvor mye kortere tid det tar å oppnå de samme resultatene som før. I tillegg er behandlingen nå mye behageligere. Bådemine klienter og jeg er veldig fornøyde.»

 

-Marit Espejord, Soneterapeut, MNNH-reg.

Workshops for terapeuter som vil jobbe med egenbehandling

Egenbehandling med Neurowave™

Workshops a 2 timer 

(holdes enkeltvis på kveldstid, eller alle på en dag) 

Manuelle rytmiske trykk virker forløsende på muskelspenninger Ved å jobbe med stive og ømme punkter og stimulere nervepunktpunkter kan vi øke vitaliteten og gjør kroppen mer tøyelig og fleksibel. 

1. Bli kjent med kroppens eget «tastatur» - 2  timer

Du lærer prinsippene for egenbehandling, og hvordan vi kan bruke kroppens «tastatur» til å spenne av og øke funksjonaliteten til bevegelsesapparatet. Vi lærer om grunn-behandling som alle trenger og hvordan finne frem til mer spesielle og individuelle behov.

 

2. Holdning pust og balanse – del I – 2  timer. 

Vi løser opp spenninger og skape balanse i «grunnmuren»: hofter, psoas og diafragma. Vi løser opp blokkeringer i nervesystemet, slik at energi og informasjon kan flyte fritt i kroppen.

 

3. Holdning pust og balanse – del II – 2 timer.

Vi jobber med lår og legger, og stimulerer sentrale nervepunkter. Vi skaper balanse og dynamikk i bevegelsesapparatet.

DSC_0147.jpg
bottom of page