top of page

Akinon Resort 1.-8.mars 2018

Helseuke for deg som ønsker mer vitalitet, kunnskap og inspirasjon!

Akinon Resort
Outdoor pool
Akinon
Park
Vi ser ned til havet
Ute park
4 bedroom house 4
Quad 2
Quad
Trio 2
Duo 3
Indoor Pool
Spa relaxing
Gym 4
Conference hall _ Group fitness hall
Tai Chi med Thorun
Conference hall
Marit Espejord Fotsoneterapi
Indre egenbehandler
Peder behadler
Peder behandler
Pe
Restauranten
Fusion 8 - 3
Kiwi Cheesecake
Best of two worlds
Fusion 8
Fusion 8 - 2
Spa
Spa

Innholdsrik og inspirerende helseuke på Akinon Resort 1. - 8. Mars 2018

Da vi besøkte fantastiske Akinon Resort i La Nucia i Spania 2017, ble vi inspirert av stedet og menneskene som driver det. Vi så fort muligheten til å skape det perfekte helsearrangementet: nydelig klima, flotte fasiliteter og god mat/drikke som bakgrunn for spennende kurs, aktiviteter og behandlingstilbud.

 

Helse handler om å nære og pleie kropp og sinn, og det brenner vi i Neurowave for. 

Alle som er opptatt av helse vil ha glede av en uke stappfull av velvære, opplevelser, kunnskap og inspirasjon!

 

Vi vil blandt annet presentere det nye helseapparatet NeuromuscleWave, du kan få behandlinger og også ta ulike kurs i bruk av apparatet.

Du vil også få muligheten til å ta kurs i den dyptvirkende meditasjonen Ascension, delta på yoga og Tai Chi, eller å lære deg fotsoneterapi.

Alle kursholderne er høyt kvalifiserte med lang erfaring. Vi tror både terapeuter og andre som er opptatt av sunnhet og helse vil finne noe som passer for dem i vårt brede og varierte program.

Med i prisen hører vår grunnpakke, og utover det kan du utvide med ulike kurs slik det passer for deg.

Bor du i Spania og ønsker å være med på noen kurs ta kontakt med oss

Grunnpakken kr. 8500,- inkluderer:

  • Frokost, lunsj og middag alle dager under oppholdet på Akinon Resort. Drikke til maten er inkludert. Ankomstdagen  torsdag 1. mars: Velkomstmiddag. 7. mars: grillmiddag før avreisedagen. Frokost på avreisedagen.

  • Overnatting i 7 døgn hvor man bor to på hvert rom i et studio eller et rom i en duo, trio eller quad leilighet. (enkeltromstillegg koster kr. 1400,-)

  • Variert trening: Du kan velge ut fra hva du har lyst til: timer vi har om morgen og ettermiddag. Det vil være Yoga, tilgang til gym, Tai Chi, dans og gå/joggeturer for de som ønsker det.

  • Du kan være med på meditasjon morgen og ettermiddag

  • Tilgang til innendørs svømmebasseng og infrarød sauna om det er kaldt ute

  • Mulighet for spabehandlinger med 10% rabatt

  • NeuromuscleWave behandling™ 

  • Foredrag og film

 

Se hjemmesiden til Akinon: http://www.akinonresort.no

Flyreise, og transport til og fra flyplassen kommer i tillegg.
Det er mulig å bestille buss/transport fra Marianne Tours. De snakker norsk. Link til hjemmesiden her: http://www.mariannetours.no/
Eller du kan ta taxi fra og til flyplassen. Det kan ordnes slik at flere tar sammen, så bli det billigere.

Flyprisene er billige jo tidligere du bestiller. Norwegian og SAS flyr til Alicante.

 

 

For mer informasjon:

Thorun Ranes på e-post: thorun@neurowave.no mobil: 415 23 999

 

  • NB! Melder du deg på innen 1. desember får du Introduksjonskurset til NeuromuscleWave Systembehandling™ gratis.

  • Melder du deg på alle våre kurs (verdi kr. 7250,-) får du spesialpris for hele kurspakken til kr. 4500,-

Vårt kurstilbud:

 

Introduksjonskurs NeuromuscleWave Systembehandling™ med fokus på egenbehandling, fredag 2.3.  kl. 11-14 

kr. 500,-

Dette kurset er for deg som har lyst å lære om kroppens systemer og hvordan man kan bruke NeuromuscleWave-apparatet for å løse opp blokkeringer i nervesystemet (vonde og ømme punkt), avspenne muskelgrupper og balansere holdningsmuskler, øke kroppens sirkulasjonssystem (blod/lymfe) og øke energi og vitalitet. Du lærer å bruke apparatet NeuromuscleWave og behandle deg selv.

 

Kurs i NeuromuscleWave Systembehandling™, lørdag 3, søndag 4, tirsdag 6, onsdag 7.3. kl.10-14 - kr. 2500,- NB! Alle som tar dette kurset får Introduksjonskurset gratis!

Dette kurset anbefales for alle som jobber med vev: fysioterapeuter og naprapater som jobber med muskler og bevegelsesapparatet, massører som jobber med muskler og bindevev, og akupunktører, refleksologer og soneterapeuter som jobber med kroppens nevrologiske punkter og soner. Vi jobber med avspenning og oppretting for å fremme god balanse og dynamikk i muskelgrupper som påvirker hofte, føtter, holdning, pust og bevegelsesapparatet. Vi jobber med triggerpunkter og andre ømme punkter for å løse opp blokkeringer, motvirke stagnasjon og fremme god sirkulasjon av blod og lymfe. Vi jobber med nervepunkter og refleksologiske soner for å løse opp blokkeringer som hindrer flyten av informasjon og energi. Med kroppen som tastatur stimulerer vi alle kroppens organer, kjertler og vev på en helhetlig måte, og gjør det lettere for kroppen å reparere seg selv. Det blir litt teori og mye praksis der to og to jobber sammen. Ønsker du å bli sertifisert i NeuromuscleWave Systembehandling trenger du dette kurset og utføre 30 praksis-behandlinger. Det vil bli mulighet for å fullføre dette i løpet av helseuken.

 

 

Kurs i Systembehandling av fotsoner med Marit Espejord, mandag 5.3. fra kl. 10-17. kr. 1750,-

Dette kurset er for deg som ønsker å lære hvordan man kan behandle hele kroppen via foten. Vi lærer hvordan vi kan systembehandle” fotsonene” med NeuromuscleWave™. Soneterapi er blant de mest utbredte komplementære behandlingsformer i Norge. På dette kurset følger vi skolen til den kjente norske refleksologen Charles Ersdal. 

 

·       systematisk gjennomgang av fotens” sonekart”

·       hvordan lokalisere ømme og vonde punkter og soner

·       systemisk stimulering og behandling av fotens soner med NeuromuscleWave ™

·       vi praktiserer på oss selv og andre

 

 

Innføringskurs i The Bright Path Ascension meditasjon, fre. 2.3 kl. 15:30-18:30 og lør.3.3, søn. 4.3, tir. 6.3, ons.7.3 kl. 15 -17. kr. 2500,-

The Bright Path Ascension er for alle som søker indre ro, glede, frihet fra stress og en levende opplevelse av kjærlighet og tilstedeværelse.

De fleste av oss identifiserer oss mest med tankene våre, med hva vi tror og mener, og hva andre tror og mener om oss. Dette er årsaken til stress, bekymringer og en følelse av å ikke strekke til.

Om du lærer å gi slipp på den konstante strømmen av tanker, vil du oppdage at du har et sted i deg selv fylt av fred, glede, lykke, kreativitet og frihet. Ascension er et verktøy som tar deg til en direkte erfaring av denne tilstanden. Kurset tilbyr en sjelden mulighet til å oppleve hva det betyr å virkelig være i live.

Se mer informasjon: https://www.thebrightpath.com/nb/om-bright-path

Alle grønne, gule og rød aktiviteter er inkludert i Grunnpakkeprisen

Kursholdere og instruktører

Program
bottom of page